BELLA MILANO RENSWOUDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Milano Renswoude. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 0:58 Heerlijke kipsalon!
13 jun 2024 om 20:35 Heerlijk pizza top
9 jun 2024 om 21:07 Sparibs waren echt ontzettend lekker !! Patatjes ook helaas alleen wel koud voor de rest was het echt ontzettend lekker.
7 jun 2024 om 7:22 Eten was weer heerlijk en de bezorging top en erg vriendelijk. In thuisbezorgd stond een verkeerd adres, de bezorger belde netjes en kwam het naar het juiste adres brengen en maakte er geen probleem van.
3 jun 2024 om 19:48 Top
26 mei 2024 om 14:07 Niets mis met de pizza. Het broodje bij de shoarma was keihard.
24 mei 2024 om 12:53 Geen goed eten ben er ziek nooit meer bestellen daar
18 mei 2024 om 23:22 Eten zag er goed verzorgd uit, alleen wat je krijg voor wat je moet betalen. Is het een klein portie. Ik had spareribs 2 stukjes , zit dan patat en salade bij .mag meer ribs voor die 20 euro. Belde wel netjes voor aflevering, en vriendelijke bezorg…
18 mei 2024 om 16:14 Goed eten, was er snel! Iets beter opletten op opmerkingen verder dik voor mekaar
13 mei 2024 om 8:44 Netjes op tijd bezorgd en was nog warm toen het aankwam. Smakelijk gegeten.
13 mei 2024 om 6:17 Heerlijke pizza's. Eén van de lekkerste die we ooit hebben gehad.
12 mei 2024 om 20:55 That was not a pizza, that was a 6 year old kid first attempt doing a pizza, dry, and the elements all floating around, everything falling.. no taste, just blaarg!